day&night hairdressers
Prijslijst

Kapper Sharon

Terug
Sharon van Day and Night Sharon van Day and Night Sharon van Day and Night
Afspraak maken
Bekijk de Google reviews Reviews Schrijf zelf een review
Schrijf een review over Sharon
Voornaam
Achternaam
Werkt bij
Interview

'De schoonheid van iemand naar boven halen'


Lees het interview met Sharon

De schoonheid van iemand naar boven halen.
Dat is wat mij drijft in mijn werk.

Sharon werkt maandag tot en met zaterdag in de salon in de Jordaan. Aan het werk zijn betekent voor haar: puntjes op de i, altijd. Geen half werk. Iemand moet met perfect haar weg. “Zenuwachtig word ik niet, dat voelt de klant ook meteen.” zegt Sharon “Als de klant een reservering heeft gedaan neem ik daar volledig de tijd voor.”

“Hiervoor had ik een eigen salon in Oost, maar de samenwerking verliep niet zoals ik hoopte. Wanneer je dingen alleen oppakt wordt het zoals je het zelf voor ogen hebt en kun je er helemaal je eigen draai aan geven. Ik wilde ondernemer blijven zonder eigen pand. Ik benaderde day&night en een week na de kennismaking was ik aan het werk. Nu kan ik zorgeloos mijn werk doen.”  Sharon is wat je zegt niet het afwachtende type. “Ik wilde vaste klanten die door mij gekapt wilden blijven worden ook snel een nieuwe plek kunnen bieden.”

Een andere werkplek betekent ook weer opnieuw opbouwen van je klantenbestand. Toen ik mijn netwerk liet weten voor day&night te starten, was dat voor ‘oude klanten’ aanleiding me hier weer op te zoeken. Nieuwe klanten komen – als het goed is - na anderhalf, twee maanden voor een vervolgafspraak. Ik vind het zó leuk om gezichten te zien terugkomen. Ieder persoon heeft zijn eigen verhaal. Met iemand die elke week komt voor een föhnbeurt bouw je soms zelfs een persoonlijke band op.”

De beste versie van iemand naar boven halen
Sharon volgde haar kappersopleiding aan het Beauty college. Praktijk onderwijs. “Daarna ben ik als haarstylist aan de slag gegaan. 

Ik vond het altijd leuk om met uiterlijk bezig te zijn en vind het leuk hoe je haar of make-up je uiterlijk bepalen. Niet iedereen ziet meteen wat zijn of haar sterke kanten zijn. Ik vind het leuk om aan de klant te laten zien hoe mooi hij of zij is. 

Ik heb mijn focus niet alleen op het kappersvak gehouden, maar heb ook een make-up opleiding gevolgd. Zodat ik haar en make-up kan combineren en een complete look kan creëren. 

De schoonheid van iemand naar boven halen en de beste versie van iemand maken, dat is wat mij drijft in mijn werk.”Mijn profiel


Favoriet eten
Italiaans, een goeie pasta kun je me voor wakker maken. Sushi ook trouwens. Gamba’s, mosselen of gewoon een steak. Lekker. Aardappelen en groente vind ik niks.

Uitgaan/festivals
Latin village, Parels van de stad

Vakantiebestemming
Ik wil nog eens naar Bali, het eiland zien, voeten in het zand. En naar Marrakesh en Amerika, LA, daar wil ik ook nog heen!

Salons
10 jaar in salons, 1 jaar eigen salon