Massage Amsterdam
Prijslijst

Masseuse Angelique

Terug
Angelique van Day and Night Angelique van Day and Night Angelique van Day and Night
Afspraak maken
Bekijk de Google reviews Reviews Schrijf zelf een review
Schrijf een review over Angelique
Voornaam
Achternaam
Werkt bij
Instagram
See more from Instagram
See less from Instagram
Interview

'Day & Night biedt me de ideale balans en vrijheid om depassie voor het geven van sportlessen en sport- enontspanningsmassages te combineren.'


Lees het interview met Angelique

SPORT IS DE BASIS

Leren lopen was voor mij praktisch hetzelfde als leren sporten. Ik leerde me als kind te ontwikkelen door middel van sport en ben nooit meer gestopt. Vanaf zes jarige leeftijd werd ik geselecteerd voor bondsturnen en voorbereid op een interne opleiding in Papendal. Op tien jarige leeftijd werd ik geselecteerd door de tennisbond. Mijn drijfveer om te turnen veranderde in een nieuwe drive voor tennis. Sport werd een passie waar ik niet meer zonder kon. In de loop der jaren heb ik van al mijn sportpassies mijn beroep mogen maken. Het begon met tenniscoachen en het behalen van mijn KNLTB A en B licentie. Ik kreeg de smaak te pakken en voor ik het wist had ik mijn certificaten behaald in skien, snowboarden (Dynamic Holland), fitness, yoga (Les Mills international), kite-surfen (IKO international) en NGS Sportmasseur. De keuze voor sportmassage was onlosmakelijk verbonden met de drijfveer om te coachen. Het is niet alleen een manier geweest om mezelf uit te dagen en mezelf te blijven ontwikkelen, maar vooral een kans om mijn leerlingen en cli�nten daadwerkelijk te helpen. Ik ben er op uit ze te effectief te begeleiden en een visie te geven met betrekking tot hun eigen ontwikkeling in technisch, taktisch, conditioneel, maar ook mentaal opzicht.

VAN TOPSPORT TOT HOLISTISCHE MASSAGES

Als erkende sportmasseur heb ik dankzij uitgebreide opleidingen brede kennis met betrekking tot het menselijk lichaam opgebouwd. Ik werk inmiddels overkoepelend samen met fysiotherapeuten en sportartsen. Mijn visie heeft zich vanuit verschillende invalshoeken kunnen ontwikkelen dankzij mijn sportachtergrond en ruim tien jaar ervaring in het geven van lesssen in fitness en yogalessen. Massage pas ik toe als een vorm van therapie. Mijn sportmassages geef ik preventief tegen een blessure of het herstellen van een blessure. Functietesten van spieren en gewrichten zijn daarbij een middel om blessures tijdig te erkennen. Maar ook een leidraad om het herstel of terugval nauwkeurig in de gaten te houden en doelgericht te werken om het lichaam in balans te houden of te krijgen. Adviezen omtrent houding, de juiste bewegingen, technieken in het dagelijks leven of in de betreffende sport vormen een essentieel onderdeel. Ik biedt zo ook persoonlijke begeleiding, coaching, yoga of boot camp lessen in het Vondelpark of Amsterdamse bos. Mijn ervaring als yogalerares maakt dat ik massages met een holistisch karakter geef. Ik zie massage als trainingsvorm en therapie waarin, door middel van visualisaties en meditaties, je mentale vaardigheden kunt versterken en leren ontspannen. Om de spieren en het zenuwstelsel te ontspannen en het energiesysteem in balans te brengen maak ik gebruik van o.a. Japanse drukpunt technieken, holistisch pulsen (bewegen), thaise yoga stretchings, hotstone of warme kruidenstempelmassages. Onze massageruimte met sfeervolle verlichting, muziek, een verwarmde massagebank en mogelijke geurolien cre�ren daarnaast een aangename setting die onze salon transformeert in een oase van rust. Ik wil je in de gelegenheid stellen om even een moment voor jezelf nemen om te genieten van de sensatie van ontspanning of te werken aan het krijgen of behouden van een gezond lichaam.

MIJN PERFECTE COMBINATIE

Tijdens georganiseerde tennis, ski en snowboard reizen in het buitenland geef ik naast een een breed scala aan lessen ook sportmassages. Ik vind het heerlijk om de wereld te kunnen zien en tegelijkertijd mijn vak mee te nemen en uit te oefenen. Het is dan ook mijn droom om met mijn pakket aan verschillende sportlessen en massages op deze manier nog veel nieuwe landen te mogen ontdekken. Er is een wisselwerking onstaan waar ik erg blij mee ben. Deelnemers uit mijn lessen komen naar de Day & Night salon voor mijn massages. Maar ook andersom belanden cli�nten geregeld op mijn advies bij mijn zomerse personal training, yoga of bootcamp lessen in de openlucht. Day & Night biedt me de ideale balans en vrijheid om de passie voor het geven van sportlessen en sport- en ontspanningsmassages te combineren.

SPORTIEFENERGIEKLIFETIME PROFF

Mijn profiel


Opleiding:
* Diverse massage opleidingen
* NGS Sportmassage 2011
* Iko International Kite surf instructor 2012
* Tennisleraar opleiding

Werkt bij :
* Fysiotherapie MTC Mijdrecht
* Roland Laurenze Tennisacademy
* De Spot watersportvereniging / strandtent Zandvoort
* Dynamic Sports Haarlem

Favoriete eten:
* Sushi
* Bami soep bij Namkee
* Kaasfondue

Vakantielanden:
* Bahama's
* Dominican Republic
* Miami
* USA NY
* France(Paris)
* Corsica
* Italy(Barcelona)
* Austria(mountains)

Vakantie deze zomer: Ibiza

Vrije tijd:
* Kitesurfing
* Jambee
* Tennis
* Yoga
* Fitness
* Movies
* Educations