Massage Amsterdam
Prijslijst

Masseuse Milena

Terug
Milena van Day and Night Milena van Day and Night Milena van Day and Night
Afspraak maken
Bekijk de Google reviews Reviews Schrijf zelf een review
Schrijf een review over Milena
Voornaam
Achternaam
Werkt bij
Interview

'Veel mensen reageren vaak verrast als ze van een kleine vrouw een goede massage krijgen.'


Lees het interview met Milena

Veel mensen reageren vaak verrast als ze van een kleine vrouw een goede massage krijgen. Meestal denkt men dat een klein lichaam niet de kracht heeft om een diepe ontspanning te geven. Ik lach als ik mensen dit hoor zeggen. Want laten we eerlijk zijn: het is een geconcentreerde geest en een goed getraind lichaam die zorgen voor een goede massage.

Geboren en getogen in Mexico, kwam in 2005 naar Nederland om muziek te studeren op het conservatorium. Op hetzelfde moment begon ik met Hatha-Kundalini Yoga. Eerst voor het plezier, maar daarna als een dagelijks ritueel om me te helpen in mijn concentratievermogen. Dankzij de yoga oefeningen is het dagelijks leven makkelijker en lichter.

Hiermee groeide ook mijn motivatie om meer van het lichaam te leren. Na een paar jaar drong het steeds meer tot mij door dat we beter leren juist door het bewegen. We leren van onze fysieke en mentale spanningen door hier bewust van te worden en ze weer los te laten. Alleen door het bewaren van de kalmte kunnen we succesvol zijn.

Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Maar gefascineerd door dit simpele idee begon ik mijn ontdekkingsreis in de wereld van: wat is gezondheid? Behalve Yoga studeerde ik ook Taiji (Tai-Chi), Qigong (Chi-Kung), dans en meditatie. Daarnaast heb ik geleerd wat de waarde is van een gezond veganistische dieet.

Uiteindelijk is het de traditionele Chinese geneeskunde die het dichtst bij me kwam te staan, met name dankzij de holistische benadering ervan.

Deze geneeswijze leert mensen op de eerste plaats om voor je gezondheid te zorgen door behalve een goed dieet, veel te bewegen en te mediteren. Maar voor onze gezondheid hebben ook de hulp van anderen nodig. Hiertoe zijn massage en acupunctuur goede manieren om mensen te helpen die zich minder goed voelen.

Sinds 2012 bestudeer ik acupunctuur en meerdere stijlen van de Chinese massage. Ik bied mijn clienten vooral de Tuina en Mobilisatie massage aan. Deze vorm van massage combineert de rustige handtechnieken zoals kneden, roteren en drukken met andere vormen van acupressure. Met deze massage help ik het lichaam om geleidelijk aan de diepere rustpunten te vinden. 

MUZIKAALTRADITIONEELGEZOND

Mijn profiel


Naam: Milena